Om Wasasten

Wasasten grundades 1991 och idag sysselsätter vi runt ett 30-tal personer. Bolaget bryter och förädlar sten i Mångsbodarna och Bohuslän. I Mångsbodarna bryter vi Älvdalskvartsit och i Bohus län bryts röd - och grå Bohusgranit. Vi har lager i Mångsbodarna och Sibbhult.

Wasasten har ett stort internationellt nätverk av stenföretag och kan därför tillhandahålla skräddarsydda- och standardlösningar i stenmaterial från hela världen.


Wasasten är kvalitets- och miljöcertifierat

Wasastens miljö- och kvalitetscertifiering innebär att produktionsprocessen kontinuerligt dokumenteras och utvärderas med avseende på miljö- och kvalitetspåverkan, att personalen utbildas, leverantörer utvärderas, chanel replica handbags miljöhandlingsplaner upprättas och miljö- och kvalitetsmål ställs upp för verksamheten. Både miljö- och kvalitetsrevisioner genomförs kontinuerligt av såväl interna som externa revisorer.

Certifieringarna är gjorda i enlighet med ISO-standarderna 9002 (kvalitet) och 14001 (miljö) och certifieringsorgan är fake omega Dansk Standard. Kvalitetscertifieringen är baserad på PINS-99, en kvalitetsnorm som är mer långtgående och ansluter till EU-normen.

Hovleverantör

Wasasten är stolta över att ha blivit utnämnda till Kunglig Hovleverantör. Titeln Kunglig Hovleverantör har rolex replica sale blivit ett kännetecken för svensk kvalitet. Hovleverantörernas produkter är i flera fall världsledande och goda exempel på högklassig, skandinavisk design.